Velour Jersey Jacket With Contrast Sleeves

Boots By River Island//Jeans By Cheap Monday//Velour Jacket By Asos//Shearling Jacket By Asos//

The truth is, that my outfits lately have been jogging sets and oversized clothes. I have enjoyed being lazy and haven’t been bothered dressing up at all, except for my friends wedding last week. So I felt like it was about time stepping out of my comfort zone and stop wearing all black like I’m going to a funeral lol. So I purchased this nice velour jacket with contrast sleeves from Asos. It’s on sale now for almost nothing. On top of that I love the color it brings to a outfit and I’m loving the sporty vibe. A little 90’s vibe.

//Sandheden er, at mine outfits her på det seneste har været jogging sæt og oversize tøj. Jeg har nydt at være doven og har ikke været generet til at dress up overhovedet, bortset fra min venindes bryllup i sidste uge. Så jeg følte at det var på tide at træde ud af min komfort zone og stoppe med at gå i sort. Så jeg købte denne nice velour jakke med kontrast ærmer fra Asos. Den er til salg nu for næsten ingenting. Derudover elsker jeg den farve det bringer til mit outfit og jeg elsker dens sporty vibe. En smule 90’s vibe.//

Au Revoir, peepz!

Follow:
Sharing Is Caring:

1 Comment