Summerhouse Getaway

Rhino And I At The Beach (lmao, taking a photo with this dog is almost impossible. He wouldn’t stand still for 2 seconds and on top  of that he lubricated his salvia on my jacket).

Sorry for the lack of updating on the blog. I went to my grandmas summerhouse, where I used to live. The start of the week.  I missed this dog, so I took him for a walk before the sun went down. The weather was so great that day and the sunset, out there is so beautiful. The one thing I miss the must.

I have been helping my roomie out cleaning the whole apartment. She is having her friends over, so I’m in my room, packing my bag. Getting ready, to stay at my grandmas apartment over the night. My girl friend is having her henna party tomorrow. I can’t miss one thing, when I pack.So I will go now, talk to guys later. Btw, I did a little bit of shopping yesterday, that I will show you guys soon.

//Undskylder for den manglende opdatering på bloggen. Jeg tog til min farmors sommerhus, i starten af ugen. Denne hun har jeg virkelig savnet, så jeg tog ham på en tur, før solen gik ned. Vejret var så godt den dag og solnedgangen, derude er så smuk. Det jeg savner mest ved at bo i den by.

Jeg har hjulpet min roomie med at gøre hele lejligheden rent. Hun får nogen veninder på besøg, så jeg er i mit værelse, i fuld gang med at pakke min taske. Jeg tager hjem til min farmor og overnatter. Min veninde skal holde sin henna i morgen. Så jeg kan ikke glemme det mindste, så jeg vil smutte nu og komme ud af døren. Vi snakkes…//

Au Revoir, peepz!

Follow:
Sharing Is Caring:

5 Comments

 1. Okim
  April 3, 2017 / 8:11 am

  Nima,

  kan du lave en opslag eller hurtig svare mig her, hvordan du barbere dig? hvilke produkter du bruger og hvor jeg kan få dem? hvilket udstyr?
  jeg er mørk som dig, og jeg har alvolige razor bums og min hud gør ondt! plllease 😀

  • April 4, 2017 / 7:50 pm

   Hi Okim
   Jeg barberer bare normalt, sæbe, vand og shaver. Jeg har kun prøvet en gang hvor at jeg fik razor bums og der brugte jeg et produkt der hedder bump patrol som kan købes i afro shops 😀 Smør det på de irriteret områder

   • Okim
    April 8, 2017 / 11:08 am

    Hvilken razor bruger du?

    min hud bliver så slem 🙁

    Hvilke afro shops i københavn kan jeg købe bump patrol 😀

    • April 17, 2017 / 10:30 am

     jeg bruger bare en normal razor 😀 du kan finde dem på Istedgade