7 Lounge Wear Looks To Stay Fashionable Sleeping Or For Bae

Shop The Looks Below


The last couple of years, I have collected some comfy lounge wear sets and onesies. They are so comfy to sleep in and you look great, going to bed. I’m single, so I don’t have that reason too look good, going to bed. But if you are like me, that just loves to dress up all the time, even going to bed. Then you have to check out Asos lounge wear category. They have some bomb ass lounge wear. I gathered some of my favorites above.

Let’s just take a moment for my favorite piece. The silk robe, is to die for. Love the embroidery on the back and then it’s made of silk. I have been on the hunt for a silk robe for men, it’s so hard to find and then this sexy little piece popped up. I need it in my life, but it’s one of those pieces that will make till the next sale. So I will wait and keep my eyes on it.

//De sidste par år har jeg samlet nogle comfy lounge wear sæt og onesies. De er så behagelige at sove i, og du ser godt ud (eller det føler jeg selv). Jeg er single, så jeg har ikke den grund til at se godt ud når jeg går i seng. Men hvis du er ligesom mig, der bare elsker at dress up, selv når du går i seng. Så er du nødt til at tjekke Asos lounge wear kategori ud. De har nogle bomb ass lounge wear tøj. Jeg har samlet nogle af mine favoritter foroven.

Lad os bare lige tage et øjeblik for min ynglings lounge wear tøj. Silke morgenkåben,  er til at dø over. Elsker broderiet på ryggen og så er det lavet af silke. Jeg har været på jagt efter en silke kåbe for mænd, det er så svært at finde og så er denne sexet lille stykke dukkede op. Jeg har brug for den i mit liv, men jeg er sikker på at den er der til næste salg. Så jeg vil vente og holde øje med den.//

Au Revoir, peepz!

Follow:
Sharing Is Caring:

1 Comment