Planning My Next Holiday Trip

Photos From Tumblr

The last couple of weeks have been so depressing, the weather sucks (rains almost everyday), it’s gray 24/7 and it effects my blog. Studying full time, an hour away from where I live and trying to get that one shoot before the sun goes down. Has been a struggle! Today I have been looking at flight tickets, for Dubai. I have a cousin that lives there and I have been wanting to go for such a long time and this summer it has to happen. This vacation is needed, the last couple of trips have been to London to visit my family. So I can’t wait to travel to a new country, especially Dubai. I have heard so many great things about this place. The desert and their industrial city is a perfect place street style photos as well, which makes me so excited. If you are fashion blogger, you know how exciting it’s to get some good photos. I haven’t decided yet, when the final date for this trip will be. But you guys will be the first ones to know. I hope that the weather is going to be kind tomorrow, so I can get some new outfits on the blog.

//De sidste par uger har været så deprimerende, vejret stinker (regner næsten hverdag), det er gråt 24/7 og det påvirker min blog. Jeg studere fuld tid, en time væk fra hvor jeg bor (Roskilde) og forsøger at få et par billeder før solen går ned. Har været en kamp! I dag har jeg set på flybilletter til Dubai. Jeg har en kusine, der bor der, og jeg har ventet at rejse derhen i så lang tid, og denne sommer har jeg bestemt mig for at skal ske. Denne ferie har jeg virkelig brug for, de sidste par ture har været til London, for at besøge min familie. Så jeg kan ikke vente med at rejse til et nyt land, især Dubai. Jeg har hørt så mange fede ting om dette sted. Ørkenen og deres industrielle by er et perfekt sted, for street style fotos, hvilket gør mig så begejstret. Hvis du er mode blogger så ved du, hvor spændende det er at få nogle gode billeder. Jeg har ikke besluttet den endelige dato for denne tur. Men i vil være de første til at vide det. Jeg håber, at vejret vil være bedre i morgen, så jeg kan få nogle nye outfits på bloggen.//

Au Revoir, peepz!

Follow:
Sharing Is Caring:

1 Comment