Out Dining At Restaurant Suri

Photos Shoot With My Iphone

Hello readers! I came home a while ago, after a small visit to my old town Holbaek, where I visited my stepfather. Now when I moved to the big city, it is rare that I pull myself together to take the journey to the small suburban town.
My stepfather invited me out on one of the fine restaurants you can find in Holbaek, restaurant Suri. Where we had a delicious lunch and the view from our table was irresistible.
Now, I will finally after a month’s break, go to the gym. It is time that I come in shape and begin a healthier lifestyle.

Hej læsere! Jeg er næsten lige kommet hjem, efter et lille besøg i min gamle by Holbæk, hvor jeg besøgte min stedfar. Nu når jeg er flyttet til storbyen, er det sjældent at man lige får taget sig sammen til at tage rejsen til den lille forstads by.

Min stedfar inviteret mig ud på, en af de fine restauranter man kan finde I Holbæk, restaurant Suri. Hvor vi fik en lækker frokost og udsigt fra vores bord var ikke til at modstå. Nu vil jeg endelig efter en måneds pause, tage ned og træne. Det på tide at jeg kommer i form og begynder en sundere livsstil.

Au Revoir, peepz!

Follow:
Sharing Is Caring:

1 Comment