My Trip To Great Britain And Being An Full Time Uncle For 16 Days

Processed with VSCO with p5 presetb niima melusi boa fashion blogger denmark fashion blogger get the look celebrity kanye west kylie jenner streetstyle menswear mensfashion ootd look of the day chic bllack man copyHi readers, It’s been a time since I’ve pulled myself together to write a post, here on the blog. Since I came from my trip from London in December, I have been busy getting things done, at home in Copenhagen and do some January sales shopping (which you probably will get to see here on the blog). In addition, I traveled back to England D.10 / 01/2017 to help my sister to look after my two little nephews for 16 days. So the last few weeks there has been full speed ahead, taking care of the two kids. Three days after I came to London, my sister and I went with my nephews for a little weekend trip to Edinburgh. Where we explored the city, as much as possible with two small kids. The weather was so beautiful over there, 9 degrees one of the days. So we went out on long walks to explore the city. With two children to watch, I chose to leave my SLR camera at home and took pictures with my Iphone instead.

The images below showcases some of my days in Edinburgh and London. Make-up free for the most part. I really needed a long break from make up. Probably one of the first few pictures here on the blog without make-up haha. Now I will go back and entertain these two kids. I have planned a trip to the park, so we can have some fun today. Good day out there.

Hej læsere, langtid siden jeg har fået taget mig sammen til at skrive et indlæg herinde på bloggen. Siden jeg kom fra min tur til London i December har jeg været travlt med at få styr på nogen ting derhjemme i København og shoppe en masse Januar udsalg (som i nok vil få at se herinde). Derudover er jeg rejst tilbage til England D.10/01/2017, for at hjælpe min søster med at passe mine små nevøer i 16 dage. Så de sidste par uger har der været fuld knald på, med at passe de to unger. Tre dage efter jeg kom til London tog min søster og jeg med mine nevøer til en lille weekend tur til Edinburgh. Hvor fik udforsket byen, så meget som muligt med to små unger. Vejret var så lækkert derovre, 9 grader en af dagene. Så vi begik os ud i lange gåtur for at udforske byen. Med to børn at holde øje med, valgte jeg at lade mit spejlrefleks kamera være derhjemme og tage billeder med min Iphone.

Billederne forneden viser lidt hvad mine dage er gået på herover. Make-up free for det meste, hvilket min hud har haft brug for. Nok en af de første par billeder her på bloggen uden make-up haha. Nu vil jeg smutte igen, ungerne og jeg skal en tur til parken. God dag derude.

v niima melusi boa fashion blogger denmark fashion blogger get the look celebrity kanye west kylie jenner streetstyle menswear mensfashion ootd look of the day chic black man Processed with VSCO with c9 preset jjniima melusi boa fashion blogger denmark fashion blogger get the look celebrity kanye west kylie jenner streetstyle menswear mensfashion ootd look of the day chic black man Processed with VSCO with p5 preset niima melusi boa fashion blogger denmark fashion blogger get the look celebrity kanye west kylie jenner streetstyle menswear mensfashion ootd look of the day chic black man Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c9 preset Processed with VSCO with c7 presetAu Revoir, peepz!

Follow:

1 Comment