Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation In Dark Neutral By Urban Decay

Processed with VSCO with c8 presetYou Can Find The Product Here

I thought it was about time, that I made a beauty post for you guys. I have been using naked skin ultra definition powder foundation by Urban Decay for a while. It gives the perfect natural coverage and feels so light on the skin. I have gotten a lot of compliments, since I started wearing it. Urban Decay is definitely a brand, that will be my main go to, from now on.

Jeg synes det var på tide at jeg skrev et beauty post. Her på det sidste har min foundation blevet erstattet med min nye favourit puder, naked skin ultra definition powder foundation by Urban Decay. Den giver det perfekte naturlig dækning og føles så let på huden. Jeg har fået så mange komplimenter siden jeg er begyndt at bruge den og jeg kan helt sikkert også se en forbedring med min hud (vil forklare dybere i en anden post). Urban Decay er helt sikker det mærke jeg vil begynde at købe min make up produkter fra.

2016120623080581630_sbigAu Revoir, peepz!

Follow:
Sharing Is Caring: