I’m Going To London

niima melusi boa fashion blogger denmark fashion blogger get the look celebrity kanye west kylie jenner streetstyle menswear mensfashion ootd look of the day chic blackOld Photos From London In 2015

I am going to London! I was so lucky to find cheap flight tickets with Ryan Air, so I’m headed to London for 8 days, in 2 days. I’m going to spend a lot of time with my mother, who just moved to London and the family. Just what I needed, a break from my everyday life. Afterall it’s, also 1½ years, since I’ve been to London. So it will be so cozy to come back, especially in this time of the year. I’ll try to take some pictures while I’m over there, but I cant promise, that it will be a priority, this holiday I want to spend as much time with family as possible. But I will update my Instagram (@niimaboa) story daily.

Jeg skal til London! Jeg var så heldig at finde nogen billige flybilletter med Ryan Air, så nu går turen til London i 8 dage. Hvor jeg skal tilbringe en masse tid med min mor, som lige er flyttet til London og familien. Lige det jeg havde brug for, et afbræk fra hverdagene. Det er trossalt også 1½ år siden, jeg har været i London. Så det bliver dejligt at komme tilbage, især i denne tid af året. Jeg vil prøve at få taget nogen billeder imens jeg er derovre, men det er ikke noget jeg kan love at der bliver gjort, da jeg gerne vil bruge så meget tid med familien som muligt. I kan i hvert fald følge mine dage derovre, via min Instagram @niimaboa.

niima melusi boa fashion blogger denmark fashion blogger get the look celebrity kanye west kylie jenner streetstyle menswear mensfashion ootd look of the day chic blac Processed with VSCO with a4 presetAu Revoir, peepz!

Follow:
Sharing Is Caring:

1 Comment

  1. February 1, 2017 / 4:30 pm

    You look amazing!!