2pac Made Me Do It

2 pac made me do it dungarees river island niima melusi boa fashion blogger denmark fashion blogger get the look celebrity kanye west kylie jenner streetstyle menswear mensfashion ootd look of the

Dungarees By River Island (Similar Here )//Shoes By Zara Menswear (Similar Here )//Jacket By Asos Menswear (Similar Here )//Hoodie By Asos Menswear (Here )//

As I’m writing this post I’m listening to All About U By 2pac, my favorite song by him. The perfect turn up song in the morning, while getting dressed and making breakfast. Especially getting dressed wearing this outfit, I had to dance in front of the mirror for 20 minutes before heading out haha.

For this look, I wanted to take it back to when 2pac was the king (still is), with a white hoodie, matching shoes and a red bandana. My black shearling jacket (from last season), added the perfect winter touch and modernized the look. Even though a dungaree is a timeless piece.

Imens jeg skriver dette indlæg, lytter jeg til All About U af 2pac, min hidtil yndlingssang han har lavet. Den perfekte sang at turn up til om morgenen, imens man finder dagens outfit og laver morgenmad. Især når man ifører sig dette outfit. Er det svært at undgå at danse foran spejlet i 20 minutter, med musikken på fuld skrue inden man går ud af døren haha.

Til dette look, var jeg inspireret af rap kongen 2pac, med en hvid hættetrøje, matchende sko og en rød bandana. Min sorte shearling jakke (fra sidste sæson), tilføjede det perfekte vinter look og moderniseret sammensætningen. Selvom dungarees er tidløs og klassisk.

Processed with VSCO with c7 presetProcessed with VSCO with c7 presetAu Revoir, peepz!

Follow:
Sharing Is Caring: